Fruitig - aangename bubbel - soepel - frisse afdronk [Serveeradvies: als aperitief en bij feestelijke gelegenheden]
Spanje, Penedès Rijpe meloen I Banaan I Groene appel I Fruitig I Elegant Serveersuggestie: Als aperitief, bij salades, vis en gevogelte
Italië, Veneto Verfijnd bouquet | Frambozen | Fris | Fruitig Serveersuggestie: Als aperitief, bij kreeft-, krab en schaaldieren
Frankrijk, Champagne Champagne met diepgang I Elegant I Lange afdronk Serveersuggestie: Als aperitief bij feestelijke gelegenheden, coquilles en rijke salades
Elegant - citrus - floraal - levendig - fris [Serveeradvies: bij schaal- en schelpdieren, bij salades en als aperitief]
Peer - abrikoos - tropisch fruit - floraal - wit steenfruit - rond - vol [Serveeradvies: bij wit vlees, bij visgerechten en als aperitief]
Rijp geel fruit - fris - zoet [Serveeradvies: als aperitief, bij pittige gerechten en bij desserts met ijs]
Meloen - limoen - perzik - citrus - banaan - fris - tropisch fruit [Serveeradvies: als aperitief, bij visgerechten en bij een feestelijke gelegenheid]
Verenigde Staten, California Rijpe appel I Ananas | Vanille I Macadamia I Boter I Houtgerijpt Serveersuggestie: Bij visschotels, gevogelte en rijke salades
Oostenrijk, Niederösterreich Gele en groene appel I Citrustonen I Kruidig I Witte Peper Serveersuggestie: Bij lichte salades, vis, asperges en schnitzel
Italië, Friuli-Venezia Giulia Verfrissend I Witte bloesem I Rijpe peer Serveersuggestie: Als aperitief, bij visschotels en frisse salades
Nieuw Zeeland, Martinborough Verkwikkende frisheid I Tropisch fruit I Minerale tonen Serveersuggestie: Bij schaal- en schelpdieren en gerechten met zachte geitenkaas
Spanje, Rueda Wit fruit I Tonen van venkel I Impressie van appel en banaan Serveersuggestie: Bij wit vlees, pasta's en visgerechten
Spanje, Rías Baixas Appel | Perzik | Peer | Elegant | Ziltig Serveersuggestie: Bij gegrilde vis, Oosterse gerechten, sushi en oesters
Duitsland, Rheingau Fris I Opwekkend I Zacht I Fruitig I Florale tonen Serveersuggestie: Bij schaal- en schelpdieren, gevogelte en pittige gerechten
Frankrijk, Rhône Floraal | Aromatisch | Abrikoos | Perzik | Marmelade Serveersuggestie: Bij salades en Oosterse gerechten
Rijk - rode bes - peer - rond - vol [Serveeradvies: bij lichte maaltijden, bij salades en als aperitief]
Italië, Veneto Rood fruit I Kersen I Frambozen I Kruidig Serveersuggestie: Als aperitief, bij antipasti, grillbereidingen en pasta's
Bleekroze | Rood fruit | Citrus | Grapefruit | Sappig | Fris
Zwarte bes - pruim - rijp fruit - rond - vol - soepel [Serveeradvies: als aperitief, bij koude vleeswaren en bij zachte kazen]
Zwart fruit - zwarte peper - zacht - krachtig - hout [Serveeradvies: bij rood vlees, gestoofd vlees en hamburgers]
Italië, Puglia Pruimen | Rood fruit | Koffie | Cacao | Kruidige tonen | Zachte tannine Serveersuggestie: Bij gegrild rood vlees, pastagerechten en pittige kazen
Spanje, Rioja Krachtig | Rond | Vanille | Rood fruit | Zachte tannine | Lange afdronk Serveersuggestie: Bij rood vlees, varkensvlees en aromatische kazen
Frankrijk, Bourgogne Aards | Kruidig | Frisse kersen | Bramen | Licht rokerig Serveersuggestie: Bij gebraden vlees, gevogelte, truffel, paté en wild
Oostenrijk, Niederösterreich Rijpe kersen | Sappig | Aards | Elegant | Zachte tannine Serveersuggestie: Bij antipasti en gestoofd rundvlees
Spanje, Valdeorras Harmonieus | Gebalanceerd | Soepel | Fruitig | Lange afdronk Serveersuggestie: Bij tapas, lamsvlees en gestoofde gerechten
Argentinië, Mendoza Rode bessen | Kruidig | Zwarte peper | Chocolade | Koffie Serveersuggestie: Bij rib-eye steak en pastagerechten
Zuid-Afrika, Cape Agulhas Specerijen | Viooltjes | Bramen | Elegant Serveersuggestie: Gegrild vlees, wild en gevogelte
Frankrijk, Bordeaux Krachtig | Zwart fruit | Cederhout | Vol | Complex Serveersuggestie: Bij wild, gebraad, lamsvlees en oude kazen
Portugal, Douro Noten | Citrus | Abrikoos | Evenwichtig | Fris Serveersuggestie: Als aperitief
Portugal, Douro Fruitig | Krachtig | Vol | Zacht | Intens Serveeradvies: als aperitief en bij diverse kazen
Portugal, Douro Fruitig | Stevig | Zoet | Fris Serveeradvies: bij desserts en diverse kazen
Spanje, Jerez Rozijnen | Vijg | Pruimen | Stroperig Serveersuggestie: Bij dadels, nougat, geconfijt fruit en blauwe kazen
Spanje, Jerez Milddroog | Amandelen | Hazelnoot Serveersuggestie: Als aperitief, bij borrelhapjes en lichte Oosterse gerechten
Frankrijk, Bordeaux Gedroogde abrikoos | Hazelnoot | Honing | Amandelen Serveersuggestie: Bij paté, blauwe kazen, vruchtentaart en ijs
Frankrijk, Languedoc Zondoorstoofd | Zeer fruitig | Cacao Serveersuggestie: Desserts met pure chocolade, rood fruit en blauwe kazen
Zacht roze | Fijne mousse | Fris | Harmonieus | Rood fruit Serveersuggestie: Als feestelijk aperitief en bij lichte maaltijden
Robijnrood | Aromatisch | Bramen | Houttonen I Zachte tannine Serveersuggestie: Als aperitief, bij rundvlees, lam en gegrilde groenten
Witte bloemen | Peer | Perzik | Vanille | Getoast brood Serveersuggestie: Als aperitief, bij gegrilde zeevruchten en rijke salades
Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om u een zorgeloze dag te bezorgen.
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.